Valikko Sulje

Historiaa magneettien käytöstä

Magneetteja on käytetty terapeuttisiin tarkoituksiin jo tuhansia vuosia. Käyttämällä joka päivä magneettiterapeuttisia tuotteita, vahvistamme kehoamme ja suojelemme sitä monilta ongelmilta. Nykylääketiede ja magneettiterapia täydentävät toisiaan – ne eivät sulje toisiaan pois. Verenkierto paranee solujen saadessa enemmän happea ja ravinteita, kun niitä vain on saatavilla. Ravinteilla tarkoitetaan vitamiineja, mineraaleja ja proteiineja. Kuona-aineet ja myrkylliset jäämät poistuvat nopeammin ja näin nopeutetaan paranemiseen liittyviä prosesseja.

Arvioiden mukaan 120 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa käyttää magneettien positiivista tehoa edistämään terveyttään ja hyvänolon tunnettaan, mutta erityisesti lisätäkseen energiaa ja vastustaakseen stressiä.

Tieto magneettien voimasta on yksi vanhimmista ja historiallisesti kauimmin dokumentoiduista terapiamenetelmistä. Kyse on kokemuksen tuomasta tiedosta, että magneettisen säteilyn vaikutus parantaa verenkiertoa ja aktivoi kehon omia puolustusjärjestelmiä. Tästä syystä homeopatialla, akupunktiolla ja magneettiterapialla on yksi yhteinen piirre: niitä ei ole tieteellisesti tunnustettu, mutta silti miljoonat ihmiset hyödyntävät niitä onnistuneesti ja niitä arvostetaan ympäri maailman.

Magneettikentän heikkouden oireyhtymä

Magneettinen energia on se perusenergia, josta elimistön koko elämä on riippuvainen. Maan magneettikenttä on heikentynyt huomattavasti viimeisten 500 vuoden aikana ja on nyt ainoastaan 0,5 gaussia eli se on vähentynyt 50 % tuona aikana. Tohtori Nakagawa Tokiosta kirjoitti jo vuonna 1976 artikkelin, jossa hän kuvaili tilaa nimeltä Magneettikentän heikkouden oireyhtymä (Magnetic field deficiency syndrome). Oireyhtymä sisältää hartiaseudun jäykkyyttä, selkäkipuja, päänsärkyä, häiriintyneen yöunen, ruuansulatuksen ongelmat ja yleisen väsymyksen. Tri Nagakawa haastatteli 10.000 magneettihoitoa saaneita käyttäjiä heidän kokemuksistaan: yli 90 % arvioi magneettiterapian tehokkaaksi ja vain alle 10 % tehottomaksi. Mitään sivuvaikutuksia ei ole todettu. Magneettikentän vaikutuksia maapallolla vähentävät betoni- ja teräsrakennukset, autot, junat, lentokoneet ym. Lisäksi häiritsevä tekijänä on sähköinen saaste, jota aiheuttaa näyttöpäätteet, radiot, televisiot, kännykät, GSM-mastot jne.

Linus Pauling – Nobelin palkinnon voittaja:

„Rauta kuljettaa happea kehossamme ja se on myös tärkeä osa aineenvaihdunnassamme. Magnetisoituna solumme saavat oikean energiapotkun, jonka jälkeen ne pystyvät toimimaan nopeammin ja paremmin”.

Keho parantaa siis itse itseään luonnollisella tavalla. Kehon hyvinvoinnin kannalta tärkeintä on hyvä verenkierto ja soluaineenvaihdunta. Happi, vitamiinit, entsyymit – näiden pitää kulkea soluihimme nopeasti, jotta pysymme kunnossa. Kun magneeteilla tehostetaan verenkiertoa, solut saavat enemmän happea ja ravinteita ja kuona-aineet poistuvat nopeammin kehosta. Monesti esim. päätetyöskentelyssä niskat ja hartiat jumiutuvat. Tämä johtuu hartioiden jännittämisestä ja kuona-aineiden kerääntymisestä lihakseen. Magneettikentän lisätessä aineenvaihduntaa, kudoksissa olevat kuona-aineet lähtevät liikkeelle ja kireys helpottuu vähitellen.

Magneettiterapia on luonnonmukaista, eikä elimistöön kerry mitään ylimääräistä.