tehosydän

 

TEHOSYDÄN Tehosydan

Apua moniin vaivoihin lupaa Magnetixin sydämenmuotoinen magneetti-terapiakoru. Lievitystä mm. lihaskipuihin, verenkierron häiriöihin ja kuukautiskipuihin voi saada nyt myös magneetin luonnollisella voimalla. Jaloteräksestä valmistettu sydänmagneetti on kaksiosainen; toisella puolella on magneetti, joka laitetaan ihoa vasten, vastakappaleen avulla koru kiinnitetään vaatteeseen.

Sydänkorussa on erityisen voimakas, 2200 gaussin vahvuinen magneetti, joka mahdollistaa magneettienergian paikallisesti kohdistetun käytön kehon joka osassa. Sydämen logo-puoli kohdistetaan kehon suuntaan ja vastakappale vaatteen ulkopuolella pitää magneetin paikallaan. Magneettiterapian on todettu auttavan erityisesti hartioiden ja niskan seudun jännitystiloihin. Magneetti vilkastaa verenkiertoa ja voi siten helpottaa liiallista lihasjännitystä ja kramppeja

. Haitallisten kuona-aineiden kuljetus soluista ja hapen kuljetus soluihin nopeutuu magneetin vaikutuksen avulla.

Magneettisydäntä on saatavilla myös mallina, jossa toinen puoli on kuparia, joka voi vaikuttaa tulehduksia lievittävästi.

Lisätietoa magneettien vaikutuksista löydät täältä sekä tästä liitteestä: Tutkimuksia magneettiterapiasta

MAGNEETTINEN VESI

vesiVESI – elämäneliksiiri

Vesi on elämän lähde, se symboloi elinvoimaa, puhdistumista ja uudistumista. Kasvit, eläimet ja ihmiset tarvitsevat vettä selviytyäkseen. Sisäisesti tai ulkoisesti – ilman H2O:ta kehossamme ei toimi mikään, koska kaikkiin kehomme aineenvaihduntaprosesseihin tarvitaan vettä. Olemme vasta oivaltamassa veden merkityksen kaikissa elimistön toiminnoissa: Uusimpien tietojen mukaan kaikki ikääntymisen merkit ovat tavalla tai toisella sidoksissa elintärkeiden kudosten hitaaseen kuivumiseen ja vapaiden radikaalien aiheuttamiin vaurioihin. Käsityksemme veden tärkeydestä saattaa muuttua pysyvästi. Elävä vesi toimii elämäneliksiirinä soluille, terveydelle ja nuorekkuudelle.

Vesi – Elämän lähde

Maan pinta-alasta kaksi kolmannesta on vettä, mutta ainoastaan häviävän pieni prosenttiosuus saatavilla olevasta vedestä on juomakelpoista. Lukuina: arviot kokonaisvesimäärästä vaihtelevat 1,4 ja 1,6 miljardin kuutiokilometrin välillä. Käytössämme juomavetenä tästä määrästä on vain 0,03 %. Se on ”Planet Wissen“- teoksen kirjoittajan Götz Boltenin käsityksen mukaan liian vähän, sillä ”Worldwatch Institute State of the World‘in“ ilmoituksen mukaan ihmiskunta tarvitsee vuosittain selvästi yli 4000 kuutiokilometriä vettä – määrä vastaa noin puolta potentiaalisesti käytettävissä olevasta vesimäärästä.

Vikkelä kuin kala magnetoidussa vedessä

Magnetoidun veden vaikutusta esimerkiksi virtsatiekiviin tutkittiin kokeellisessa, kliinisessä testissä Kiinassa Tongji sairaalan urologisen osaston kirurgisella puolella. Vuodesta 1979 on seuraavat perustutkimukset saatu aikaan:

 1. esterin, virtsahapon ja fosfaattivirtsakivien liukenevuus perinteisessä ja magnetoidussa vedessä. Havaittiin, että fosfaattivirtsakivet liukenevat paremmin magnetoidussa vedessä.
 2. magnetoidun veden fysikaalisia ja kemiallisia ominaisuuksia tutkittiin, jolloin selvisi että kalsiumkristallit liukenivat niin ikään magnetoidussa vedessä
 3. kaloilla tehdyt testit magnetoidussa vedessä osoittivat, että kalsiumkristallien määrä niiden munuaisissa ja kalsiumtaso niiden kudosrakenteessa olivat alhaisemmat kuin perinteisessä vedessä elävillä eläimillä

Vedellä on muisti

Aikaisemmin ihmisellä oli käsitys, että kaikkia kehon toimintoja ohjasivat vesiliukoiset yhdisteet. Itse veteen ei kiinnitetty sen enempää huomiota. Kuitenkin se on ihmisorganismissa paljon enemmän kuin pelkkä kuljetusaine, vaikka huolehtiikin elintärkeiden aineiden saannista ja haitallisten poistosta. Veden terveysarvo riippuu haitta-aineettomuuden ohella sen energeettisestä laadusta ja kyvystä tallentaa tietoa. Ratkaisevinta on siten veden koostumus, sekä sen informaatio- ja energiasisältö. Kyllä, vedellä on kyky muistaa! Se pystyy tallentamaan tietoa ja myös välittämään sitä. Tästä johtuen vedessä olleet haitalliset aineet voivat vahingoittaa ihmistä vielä silloinkin, kun vesi ei enää niitä sisällä. Vesi on tallentanut tiedot ja ne vaikuttavat siitä eteenpäin.

Luonnollisesti magnetoitunut lähdevesi

Juotavan, terveellisen ja elävän veden väliset erot ovat huomattavat. Mistä hyvän juomaveden tunnistaa? Sen tulisi parhaimmillaan olla raikasta ja puhdasta, kuten kristallinkirkas ja viileä lähdevesi ja sisältää vain arvokkaita luonnollisia mineraaleja. Korkealaatuinen vesi saa energiansa mm. kivennäisaineista ja jokainen kivennäinen tuo oman, täysin yksilöllisen energiansa. Myös maan magnetismi vaikuttaa veteen sen matkalla maan uumenista kohti pintaa. Luonnollinen lähdevesi on vähäisesti magnetoitunut maan magneettikentässä ja sähköisesti neutraali. Vastakohtana edelliseen vesi kaupungin arikioloissa menettää tasapainonsa matkalla vesijohtoja pitkin, jolloin johtuen jatkuvasta törmäilystä vasten putkien seinämiä se menettää elektroneja. Siitä tulee kemiallisesti epästabiili. Saavuttaakseen taas sähköisen neutraliteettinsa, putkissa kulkeneen veden on magnetisoiduttava uudelleen. Magneetit sopivat hyvin tähän tarkoitukseen.

Vinkkejä oikeaoppiseen veden juontiin:

 1. Juo aamulla heti herättyäsi kaksi lasillista magnetisoitua vettä. Keho tarvitsee sen tasatakseen yön aikana tulleen nestehukan.
 2. Juo aina puoli tuntia ennen jokaista ateriaa iso lasillinen magnetisoitua vettä. Näin mahasylkirauhanen saa tarpeeksi vettä neutralisoimaan vatsan erittäin hapokkaat ruoansulatusnesteet ennen kuin ne menevät suoleen.
 3. Juo vettä ennen urheilusuoritusta – tärkeää hikoilun kannalta! Keho pystyy säätelemään elintärkeää elinten lämpötilaa, kun siinä on tarpeeksi haihdutettavaa vettä.
 4. Juo päivittäin vähintään kahdesta kolmeen litraa puhdasta vettä. Kävellessä, juostessa, hikoillessa, urheillessa ja yleisissä ponnisteluissa menettämäsi vesi on korvattava. Nyrkkisääntö: 30 – 40 ml vettä per kilo. 60 kg painava ihminen (nainen) tarvitsee n. 2 litraa ja 80 kg painava ihminen (mies) n. 3 litraa vettä.
 5. Alkoholi, kahvi ja musta tee poistavat kehosta vettä. Kofeiini- ja teiinipitoiset nesteet ja virtsaneritystä edistävät aineet huolehtivat siitä, että munuaisten toimintaa herätetään. Sen vuoksi joudumme kahvin- tai oluenjuonnin jälkeen yleensä käymään pikaisesti WC:ssä ja menetämme paljon vettä. Tasapainota juomalla vettä.
 6. Vesi on erityisen tärkeää ihmisille, jotka syövät vähän hedelmiä ja vihanneksia. Hedelmäsolujen nestepitoisuus vastaa suunnilleen ihmisen solujen nestepitoisuutta. Siksi kehomme solut voivat imeä tuoreista hedelmissä olevan mehun heti itseensä. Mikäli syöt paljon vastapoimittuja hedelmiä, voit vastaavasti vähentää päivittäistä veden juontia.
 7. Juo aina hiilihapotonta vettä. Aloimme lisätä mineraaliveteen hiilihappoa 1800-luvulla paremman säilyvyyden vuoksi. Nykyään hiilihappoa on yleisesti virvoitusjuomissa, jotta juotaessa saadaan aikaiseksi monia ihmisiä miellyttävä kuplivan raikas tunne. Hengitämme happea sisään. Hiilihappoa hengitämme sitä vastoin sekuntien välein ulos. Siksi hiilihappoa voidaan kuvailla hengitysjätteeksi.
 8. Vettä ei voi korvata millään muulla juomalla! Vesi on liuotus- ja puhdistusaine. Et varmaankaan pese käsiäsi kahvissa, teessä, oluessa, kolassa, mehussa tai maidossa! Mikä pätee tekstiileihin, pätee myös kudoksiin.

Vinkki niille, jotka eivät pidä pelkästä puhtaasta vedestä: lisää juomaveteesi tilkka sitruunaa tai omenamehua. Näin saat mukavan makuelämyksen menettämättä veden puhdistavaa vaikutusta.

Hienostuneet magneettiset vesitikut tekevät päivittäin välttämättömän 1,5 – 2 vesilitran juomisesta nautinnollista. Muutamat figuurit on kuin luotu onnen-amuleteiksi. Magneettinen vesitikku soveltuu hyvin lahjaksi miehelle ja naiselle. Käytä magnetoitua vettä ruuanlaittoon, eläinten juomavedeksi ja kastele sillä myös kasvisi.

 

Kuva6