jalat 2 1 kuvaVerkkokauppa:

https://helenajylha.magnetix-wellness.com/fi/

Korukutsut

Esittelen tuotteita useimmiten korukutsuilla, joissa emäntä saa kiitoksen koruina myynnin ylittäessä 200 euroa. Lisäksi emäntä saa valita kulloinkin voimassaolevasta Emännän kiitos -kampajasta tuotteita itselleen erittäin edullisesti, kun myynti kutsuilla ylittää 360 euroa. Uusikin emäntä saa kiitoksena 20 euron lahjakortin omille kutsuilleen.

Tulen mielelläni esittelemään koruja myös Sinulle ja ystävillesi, jolloin saat ystäviesi kanssa kaikessa rauhassa tutustua koruihin ja sovitella niitä. Tilaisuus voidaan pitää myös työpaikalla tai jossain muussa vastaavassa paikassa.

Laita viestiä tulemaan!

Tilaus

Jos et halua pitää kutsuja, mutta haluat kuitenkin tilata, tee tilaus joko puhelimitse 040 8691277 (jätä viesti, jos en vastaa) tai sähköpostilla osoitteesta: info@pieniaarrekauppa.fi.  Voit myös tilata tuotteet suoraan nettikaupasta osoitteessa www.helenajylha.magnetix-wellness.fi.

Huomioi, että useimmissa ketjuissa ja rannekkeissa pitää määritellä myös kokonumero. Löydät yksilölliset tiedot koruista klikkaamalla korun kuvaa, jolloin saat näkyviin myös yksityiskohtaiset tiedot niin materiaaleista kuin kokonumeroista.

Toimitusaika nettikaupan kautta tilattaessa on noin viikko, kun maksu maksetaan luottokortilla, verkkomaksupainikkeella tai PayPal´lla. Tilisiirtona maksettaessa toimitusaika on pidempi.

Jos tilaat suoraan minulta, on toimitusaika noin 2 viikkoa. Maksu tapahtuu tilisiirtona tililleni ennen korun toimitusta tai laskulla. Postimaksu riippuu tilauksen painomäärästä ja arvosta. Saat lisätiedot postimaksusta kun teet tilauksen. Saat tilauksen kirjattuna tai vakuutettuna mikäli arvo ylittää 100 euroa

Messut ym tapahtumat

Voit tavata minut tai kolleegani myös useilla messuilla tai muissa tapahtumissa. Näistä tapahtumista pyrin laittamaan tietoa etusivulle.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Magnetix -magneettikoruja on saatavilla Suomessa itsenäisiltä jälleenmyyjiltä eri puolilla Suomea:

Myyjiä tulee lisää koko ajan niin paljon, että nimilistaa on vaikea päivittää. Otathan yhteyttä kun haluat tietää jälleenmyyjän Rovaniemellä, Kemissä, Torniossa, Kuusamossa, Oulussa, Kokkolassa, Vaasassa, Kuopiossa, Kuhmossa, Lapualla, Seinäjoelle, Porissa, Lahdessa, Helsingissä, Salossa, Forssassa, Jyväskylässä, Turussa, Tampereella tai jossain muualla Suomessa.

Laita viestiä osoitteeseen: info@pieniaarrekauppa.fi

Kuva8