Valikko Sulje

Tuotteet

Vaikuttavat korut

Magnetix tarjoaa kiehtovia koruja jokaiseen makuun ja tilanteeseen. Valikoimasta löytyy rannekkeita, korvakoruja, kaulakoruja, riipuksia, sormuksia, nilkkaketjuja….

Lue lisää..Hyvinvointituotteet

Erilaiset magneettiset tuotteet voivat parantaa elämänlaatuasi, joten kokeileminen kannattaa aina. Parhaimman avun saat kun käytät tuotteita säännöllisesti. Tutustu laajaan valikoimaamme

Lue lisää..


Voimaa vedestä

Säännöllinen juominen on tärkeää terveydelle. Tutustu miten magneettinen vesi “voitelee” kehoasi ja tekee sen juomisesta juhlahetken.

Lue lisää..
Monipuoliset Delfins tukisiteet

Kipualueen pidennetty lämpöhoito on yksinkertainen ja nopea hoitomuoto. Se edistää paranemista avaamalla pienet verisuonet ja helpottaa tulehdusten parantumista. Lämpöhoito edistää kehon luonnollista paranemisprosessia.

Magneettituissa vaikuttavina tekijänä magneettien lisäksi on turmaliini, luonnonjalokivi, jolla on myös positiivisia vaikutuksia kehon toimintaan. Yhdessä ne tekevät magneettituista ehdottoman vaikuttavia.

Magneettitukia löytyy niskasta nilkkaan kehon eri tarpeisiin.  

Lue lisää..
Eläintuotteet

Eläimet tarvitsevat magneettien parantavia vaikutuksia samalla lailla kuin ihmisetkin. Lemmikkisi saa apua kipuihin ja kolotuksiin kun käytät tuotteita säännöllisesti.

Lue lisää..

Eteeriset öljyt

Eteeriset öljyt vaikuttavat positiivisesti kehoon ja mieleen, siellä hajuaisti on suoraan yhteydessä aivojen limbiseen järjestelmään, tunteidemme ohjauspaikkaan. Eteeriset öljyt voivat vaikuttaa mielialaan, stimuloida aisteja ja edistää toipumista.

Lue lisää..
CBD-tuotteet

Hamppu kuuluu ihmiskunnan vanhimpiin hyötykasveihin. Se tarjoaa monenlaisia käyttömahdollisuuksia. Vitalix Full Spectrum Hemp-uutteet sisältävät täyden CBD tehon.

Lue lisää..

Muut tuotteet

Lisätietoja tulossa

Lue lisää..