Valikko Sulje

Voimaa vedestä

> Magnetoidun veden vaikutukset

Säännöllinen juominen on tärkeää terveydelle! Magneettiset vesitikut sekä muut veden magnetisoimiseen tarkoitetut tuotteet muistuttavat sinua juomaan.

Vinkkejä oikeaoppiseen veden juontiin:

  1. Juo aamulla heti herättyäsi kaksi lasillista magnetisoitua vettä. Keho tarvitsee sen tasatakseen yön aikana tulleen nestehukan.
  2. Juo aina puoli tuntia ennen jokaista ateriaa iso lasillinen magnetisoitua vettä. Näin mahasylkirauhanen saa tarpeeksi vettä neutralisoimaan vatsan erittäin hapokkaat ruoansulatusnesteet ennen kuin ne menevät suoleen.
  3. Juo vettä ennen urheilusuoritusta – tärkeää hikoilun kannalta! Keho pystyy säätelemään elintärkeää elinten lämpötilaa, kun siinä on tarpeeksi haihdutettavaa vettä.
  4. Juo päivittäin vähintään kahdesta kolmeen litraa puhdasta vettä. Kävellessä, juostessa, hikoillessa, urheillessa ja yleisissä ponnisteluissa menettämäsi vesi on korvattava. Nyrkkisääntö: 30 – 40 ml vettä per kilo. 60 kg painava ihminen (nainen) tarvitsee n. 2 litraa ja 80 kg painava ihminen (mies) n. 3 litraa vettä.
  5. Alkoholi, kahvi ja musta tee poistavat kehosta vettä. Kofeiini- ja teiinipitoiset nesteet ja virtsaneritystä edistävät aineet huolehtivat siitä, että munuaisten toimintaa herätetään. Sen vuoksi joudumme kahvin- tai oluenjuonnin jälkeen yleensä käymään pikaisesti WC:ssä ja menetämme paljon vettä. Tasapainota juomalla vettä.
  6. Vesi on erityisen tärkeää ihmisille, jotka syövät vähän hedelmiä ja vihanneksia. Hedelmäsolujen nestepitoisuus vastaa suunnilleen ihmisen solujen nestepitoisuutta. Siksi kehomme solut voivat imeä tuoreista hedelmissä olevan mehun heti itseensä. Mikäli syöt paljon vastapoimittuja hedelmiä, voit vastaavasti vähentää päivittäistä veden juontia.
  7. Juo aina hiilihapotonta vettä. Aloimme lisätä mineraaliveteen hiilihappoa 1800-luvulla paremman säilyvyyden vuoksi. Nykyään hiilihappoa on yleisesti virvoitusjuomissa, jotta juotaessa saadaan aikaiseksi monia ihmisiä miellyttävä kuplivan raikas tunne. Hengitämme happea sisään. Hiilihappoa hengitämme sitä vastoin sekuntien välein ulos. Siksi hiilihappoa voidaan kuvailla hengitysjätteeksi.
  8. Vettä ei voi korvata millään muulla juomalla! Vesi on liuotus- ja puhdistusaine. Et varmaankaan pese käsiäsi kahvissa, teessä, oluessa, kolassa, mehussa tai maidossa! Mikä pätee tekstiileihin, pätee myös kudoksiin.

Vinkki niille, jotka eivät pidä pelkästä puhtaasta vedestä: lisää juomaveteesi tilkka sitruunaa tai omenamehua. Näin saat mukavan makuelämyksen menettämättä veden puhdistavaa vaikutusta.