Minä, Helena Jylhä, törmäsin ihaniin MAGNETIX koruihin jo 2000 luvun  alkupuolella (silloin tuotteet olivat nimellä ENERGETIX), mutta vasta 2007 sain kuulla tai oikeastaan ymmärsin, että  näitä vaikuttavia koruja voi myydä verkostomarkkinoinnin avulla.

1-11814-80 alkuperäinen

Kotiesittelyt olivat minulle tuttuja jo ennen uraani Magnetixin kanssa. Kun löysin kauniit tuotteet, jotka vielä vaikuttavat terveyteen positiivisesti, olin varma, että törmäsin niin sanotusti ”kultasuoneen”. Magnetix tuotteiden myynti kotiesittelyissä on hauskaa ja antoisaa. Asiakkaat ovat tyytyväisiä tuotteiden ulkonäköön ja vaikutuksiin. Minä siihen, että kotiesittelyitä on helppo sopia. Monta kertaa kuulen kuitenkin kommentin ”mahtavatko nämä vaikuttaa mihinkään”, mutta muutamankin päivän käytön jälkeen on epäilijän myönnettävä, että ”kyllä ne vaan toimivat”.

Tiedätkö, että magneetteja kannattaa käyttää myös ongelmien ennalta ehkäisyyn? Pesethän hampaitasikin päivittäin jo ennenkuin niissä on reikiä  🙂

Ota yhteyttä minuun yhteydenottolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla, kun haluat lisätietoja työstä tai haluat ostaa tuotteitamme. Voit tilata tuotteita myös verkkokaupan kautta.

 

Helena Jylhä

puh 040 8691277

info@pieniaarrekauppa.fi

helena.jylha@pieniaarrekauppa.fi

http:/helenajylha.magnetix-wellness.com/

Pieni aarrekauppa, y-tunnus 1825668-8

—————————————————-

[contact_form]

 

 

 

Free counters!