Valikko Sulje

Yleisimmät kysymykset magneettiterapiasta

Kuinka pitkän ajan kuluttua magneettiterapia alkaa tehota?

Joillakin ihmisillä positiiviset tulokset näkyvät muutaman päivän kuluessa.  Toiset huomaavat vaikutuksen todella vasta 2 tai 3 viikon kuluttua. Vaikutukset ovat hyvin henkilökohtaisia ja ne johtuvat erilaisista tekijöistä kuten kipujen tai ongelmien luonteesta ja kestosta. Energian lisääntyminen ja yleinen hyvänolon tunne on tavallisesti ensimmäinen magneettiterapian vaikutuksen merkki.

Miksi en tunne parantuvani?

Magneettiterapian vaikutus on hyvin yksilöllistä. On hyvin tärkeää, että kaikki magneettiterapiaa käyttävät juovat tarpeeksi vettä: 2 litraa päivässä on suositeltu määrä, lasillinen tunnissa. Magneettiterapia ei toimi tilapäisesti. Jos sitä käyttää epäsäännöllisesti, sen eduista on vaikea hyötyä. Jos tuotteita käyttää vaikkei olisikaan todellisia vaivoja, sen tehon mittaaminen saattaa vaikuttaa paljon sattumanvaraisemmalta. Kun olet täynnä energiaa, tunnet olevasi kunnossa etkä kärsi mistään erityisistä vaikeuksista. Siksi on vaikeampaa huomata käänteentekeviä muutoksia.  Suosittelemme magneettien säännöllistä käyttöä

Onko magneettiterapialla sivuvaikutuksia?

Kokemusten mukaan vain harvat ihmiset tuntevat sivuvaikutuksia.  Herkimmillä käyttäjillä saattaa esiintyä huonovointisuutta ja lievää huimausta, joka katoaa kuitenkin kun totutat kehosi magneettiin siedättämällä. Jonkin ajan kuluttua herkimmätkin ovat voineet käyttää tuotteita yötä päivää.

Pitääkö tuotteen olla kiinni ihossa?

Ei tarvitse, tuotteita voi pitää esim ranteessa löyhästi. Käyttämämme magneetit ovat tarpeeksi vahvoja, joten niiden vaikutus verenkiertoon on riittävä muutamankin millimetrin päästä ihosta.

Pitääkö magneetteja käyttää jatkuvasti?

Magneetteja voi käyttää päivin ja öin (jotkut eivät koskaan ota pois korujaan) tai pelkästään päivisin tai öisin mikäli esimerkiksi työ niin vaatii. Magneettiterapia on luonnollinen ja yksilöllinen asia, jonka vaikutukset ilmenevät erilaisilla tavoilla. Kokeile ja tee niin kuin sinusta tuntuu parhaalta!

Tuleeko ranteeni vihreäksi, jos käytän kuparista ja magneettista ranneketta?

Kupari saattaa värjätä ranteen: se on seurausta ihon happamuuden ja kuparin välisestä luonnollisesta reaktiosta. Reaktio on positiivinen, sillä se osoittaa, että kehon hikoilu reagoi kosketukseen rannekkeen sisäpuolella olevan kuparin kanssa. Kupariset partikkelit imeytyvät ihon kautta verenkiertoon. Kuparilla on tulehduksia estäviä ominaisuuksia, jotka helpottavat kulumista ja reumasta johtuvia oireita. Vihreät jäljet lähtevät pois lämpimällä saippuavedellä pesemällä.  Kaikissa tuotteissa ei ole kuparia

Miten kauan magneetit toimivat?

Neodynium menettää vain noin 1% magneettisesta tehostaan sadassa vuodessa.

Mikä on tuotteiden magneettisuuden teho?

Magneettien teho vaihtelee tuotteittain. Magneettisuuden voima mitataan joko gausseina tai tesloina. 1 tesla = 10 000 gaussia. Yksi gaussi vastaa sitä magneettisuuden voimakkuuden määrää, joka lävistää yhden neliösenttimetrin kokoisen alueen iholla.

Onko joitain rajoitteita tuotteiden käyttöön?

Sydämentahdistin: älä käytä magneetteja jos sinulla on sydämentahdistin, sillä magneetti saattaa tyhjentää pariston. Magnetisoitua vettä (linkki) voi kuitenkin juoda.

Kilpirauhasen ongelmat: voit käyttää magneetteja vaikka sinulla olisikin poikkeavuutta kilpirauhasen toiminnassa. Joillekin voi tulla huono olo mikäli tuote on hyvin lähellä kaulaa. Tämä on kuitenkin hyvin yksilöllistä, joten et voi tietää kokeilematta.

Raskaus: jos olet käyttänyt tuotteita ennen raskautta, voit huoletta käyttää magneetteja. Monet ovat saaneet apua raskauspahoinvointiin, turvotuksiin sekä kramppeihin. Mikäli olet raskauden ensimmäisellä kolmanneksella, etkä ole aiemmin käyttänyt magneettisia tuotteita, suosittelemme ettei herkän alkuvaiheen aikana käytettäisi – varmuuden vuoksi.